Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1145 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
A co z orlem?chociaz angole smieja sie ze chicken jest naszym godlem co do kaczki w sumie niedaleko...

Moze jednak cos nieopierzonego, moze owieczka?????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
wiecie co a ryba???ryba od zawsze była znakiem katalandu
bez obrazy

Rybę już wożą, ale mnie się wydawało, że oznacza słabego kierowcę, coś jak zielony listek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Dino napisał:
kami napisał:
moze kot przeciez nasz prezydent dostał nagrode kociarza roku i wprowadził w warszawie fuche kociarza do obowiazkow takiej osoby nalezy dokarmianie kastrowanie i opieka nad kotem piwnicznym
Kot dobry, neutralny i naklejka w kształcie kota fajnie wygląda, szczególnie z odblaskowymi oczami . Fucha kociarza to jedna z nielicznych rozsądnych decyzji Jego Kaczystości. Pozwala utrzymać kontrolę nad populacją kotów miejskich oraz przejąć przez miasto ciężar kosztów utrzymania tych pożytecznych zwierząt. Poza tym, dzięki znajomości z taką osobą, moje domowe koty otrzymują dodatkowe porcje kocich chrupek .

scooobydooobydooo

on tez za scoobychrupke zrobi wszystko nawet pochali jego kaczystosc
ale swoja droga tez byłam raz dumna z swojego prezydenta (dumnammoze za duzo powiedziane ) "jego kaczystosc" ale podobała mi sie jego przemowa 1 09 2009 na westerplatte jak bronił tego ze ruscy zakłamuja historie i tego ze nie przywitał sie z putinem a po wszystkim spytał "kto i po co go tu zaprosił???"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a kon?

- konskie zdrowie
- klapki na oczach
- i kawal chu.a!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Z Troja sie kojarzy Jescze wyjdzie, ze na cesarstwie sie wzorujemy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
LEMUR - ssaki z długimi kończynami, przy czym kończyny tylne są dłuższe od przednich. Lemury mają puszyste, miękkie futro, często kontrastowo ubarwione. Część twarzowa głowy jest zwykle wydłużona, uszy małe, zaostrzone, oczy duże, osadzone blisko siebie, skierowane do przodu. Dłonie i stopy chwytne z przeciwstawnymi palcami. Zupełny lub częściowy brak górnych siekaczy. Żywią się w zależności od gatunku - roślinnością lub zwierzętami. Większość prowadzi nocny tryb życia. Żyją gromadnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Tasiemiec.
Niewidoczny a sieje spustoszenie na terenie zywiciela.Zupelnie jak Agent 007...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a moze leniwiec hmm ???? to chyba taka nasza cecha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Kami... z tym leniwcem to tak nie do końca...wszak polak potrafi i po 12 godzinek zasuwac albo i dłuzej jak trzeba ....prędzej sęp pędzący na hienie jak jedno tak i drugie stworzenie takie wdzięczne ..a i odzwierciedlenie w społeczenstwie posiada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
....prędzej sęp pędzący na hienie

NO...no...no ...jęzorek to Ty Masz niewyparzony...
A mnie Wać Pani przyganiasz....łoj...łoj...joj...joj...
a nie obawiasz się ,że Ciebie w pracy namierzą iż korzystasz z kompa zamiast po polskiemu zasuwać jak małe pyrrr...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok